Easter 2015 project life page

20160320-pl_2015_006-edit

Jeg tar ofte bilder av ting på hvit bakgrunn til  den private bloggen min og instagram (@spesiellinor). Disse synes jeg er utrolig fine å bruke i album også! De gir veldig fine og rene sider, samtidig som det er bilder man har tatt selv. Jeg syns også det er gøy å bevare minner av ting rundt oss, ikke bare menneskene. På disse sidene har jeg brukt Photoshop til å redigere bilder og tekst på bildene, og et digitalt kit fra One little bird hvor noe er printet ut på kartong og klippet ut.

I often take photos of things on a white background for my private blog and instagram (@spesiellinor). These are also great for use in albums! They give nice and clean pages, and at the same time you get to use more of photos you have taken yourself without getting a to crowded page. 
On this page I have used Photoshop to edit photos and add text to them, and a digital kit from One little bird.

project life one little bird

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


%d bloggere liker dette: