Project life – Pirate birthday /Guest CT with Paislee Press

Project life – Pirate birthday /Guest CT with Paislee Press

 

Denne måneden er jeg så heldig at jeg har fått lov til å være gjestedesigner i det kreative teamet hos Paislee Press! For meg er det ganske stort da hun er favoritt designeren min og en stil jeg liker veldig godt. Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker det litt minimalistiske og stilrene. Og de digitale produktene er supre til både digitale og hybrid prosjekter.

Når jeg er gjeste-CT får jeg bruke denne fine footeren også 🙂 Du kan se alle tre prosjektene jeg skal lage denne måneden på galleriet til Paislee press på The Lily pad og på Paislee press-bloggen. Jeg kommer også til å blogge om sidene jeg lager.

This month I am guest Creative team member with Paislee Press! This is pretty big for me as she is my favorite designer. It´s no secret that I love the minimalist style, and the products are perfect for both digital and hybrid projects.

You can see the three projects (this is the first) in the Paisle press gallery at The Lily pad and the Paislee press blog. I will also make a blog post of each.

Til dette prosjektet har jeg brukt et kit som heter Oh Happy Day. Du finner kortene her og elementene her. Jeg har også brukt 4×6 Photo templates vol 5 og Press Lines No 3 – Birthday.

Bildene er fra min søns 2årsdag med sjørøver-tema. Jeg fikk tatt noen bilder på hvit bakgrunn av kake, krone og godteriposer. Jeg prøver å huske å ta meg tid til det, og ikke bare av barnet. Albumsidene blir litt ryddigere og finere da.

For these pages I have used a kit called Oh Happy Day. You’ll find  journal cards here and elements here. I have also used 4×6 Photo templates vol 5 and Press Lines No 3 – Birthday. The photos are from my sons second birthday, which had a pirate theme.

Dette bidraget kan du se på bloggen til Liz her 🙂

You can see this project with the other creative team members contribution here 🙂

 

LagreLagre2 thoughts on “Project life – Pirate birthday /Guest CT with Paislee Press”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


%d bloggere liker dette: