Elf on the shelf/rampenisse Smultringboks

Elf on the shelf/rampenisse Smultringboks

Alven vår gjør ikke bare rampestreker, idag hadde han bakt smultringer til seg og vennene :p

Det finnes flere bokser med engelsk tekst hvis man googler litt, men jeg ville lage en norsk.

Jeg laget boksen i Template Maker , og tok den inn i Photoshop hvor jeg lagde skriften på den. Hvis jeg skulle laget mange så er det et alternativ å laste ned som SVG så man kan ta inn i feks Silhouette Studio. Men når jeg bare skulle lage en så klippet jeg den bare ut for hånd.

Hvis du vil bruke den også så har jeg lagt den ut til dere:

Last den ned her.

Hvis du bruker filen min blir jeg glad for om du tagger meg (@spesiellinor) eller linker til bloggen min 🙂

Det er plass til 8 «donuts» laget av Cheerios oppi. Les mer om alven vår på den personlige bloggen min også!

LagreLagre

LagreLagre%d bloggere liker dette: